Zpět do obchodu

Registrace

SINGLE ORIGIN ČOKOLÁDY

Hořká čokoláda MADAGASCAR 67,4 % 

Madagaskar, který se nazývá také „Velký červený ostrov“, je skutečnou pokladnicí pro některé ze světových nejvýjimečnějších příchutí a složek: vanilka, tabák, koření, exotické ovoce...
Zde vypěstované kakao odhaluje velmi intenzivní zaoblenou a sladkou chuť s temperovanou hořkostí. Je doplněna osvěžujícími, středně kyselými příchutěmi a ovocnými tóny, které připomínají maliny, bobule jalovce, citrusové plody a zralé žluté ovoce, jako např. meruňky a ananas.

Složení: kakaové boby Madagascar, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilka. Obsah kakaové sušiny nejméně 67,4 %. Průměrné výživové hodnoty / 100g : energetická hodnota 2296 KJ/ 549 kcal, bílkoviny 7,9 g - sacharidy 33,4g - z toho cukry 29,5g - tuky 39,5g z toho nasycené.mastné kyseliny 23,7g - vláknina 12,5g - sůl 0,02g. Trvanlivost min. 12 měsíců od dodání.

Hořká čokoláda ECUADOR 70,4 % 

Tato tmavá čokoláda chutná velmi zaobleně a přináší vám intenzivní kakaové chuti s hlubokými praženými tóny a mnoha ovocnými a kyselými příchutěmi. Náznaky rumu, whisky a tabáku poskytují této čokoládě velmi lahodný, zaoblený a vyvážený charakter.

Složení: kakaové boby Ecuador, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilka. Obsah kakaové sušiny nejméně 70,4 %. Průměrné výživové hodnoty / 100g : energetická hodnota 2328 KJ/ 557 kcal, bílkoviny 8,2 g - sacharidy 30,5g - z toho cukry 26,5g - tuky 41,4 g z toho nasycené.mastné kyseliny 24,8 g - vláknina 13,0 g - sůl 0,02g . Trvanlivost min. 12 měsíců od dodání.

Mléčná čokoláda ARIBBA - ECUADOR 39,0 % 
Příběh Arriba se datuje až do 19. století: jednoho dne narazil švýcarský výrobce čokolády cestující po řece Guayas v Ekvádoru na jedinečné druhy kakaa. Toto kakao, odrůda Nacional s jedinečným aroma, bylo rychle pojmenováno Arriba podle oblasti povodí, kde bylo vypěstováno.
Dodnes je odrůda Nacional pěstovaná v oblasti Arriba velmi vyhledávaným druhem kakaa, přičemž těží z výjimečně intenzivní kakaové chuti s komplexním aroma.
Mléčná čokoláda Arriba Callebaut® odhaluje intenzivní tělo praženého kakaa s hojností sladkých karamelových tónů a jemnými ovocnými podtóny.

Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko (21%), kakaové boby Ecuador,sušené odstředěné mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilka. Obsah kakaové sušiny nejméně 39 %. Průměrné výživové hodnoty / 100g : energetická hodnota 2397 KJ/ 573 kcal, bílkoviny 9,1 g - sacharidy 44,4g - z toho cukry 43,3g - tuky 39,0g z toho nasycené mastné kyseliny 23,5 g - vláknina 2,8 g - sůl 0,24 g. Trvanlivost min. 12 měsíců od dodání.

Mléčná čokoláda JAVA 32,6 % 
Tato čokoláda s původem vyrobená z lehkých bobů Criollo s lehkou příchutí pěstovaných a sklizených na Jávě vás nejprve překvapí svou světlou barvou, jemnými příchutěmi kakaa a karamelu. Pak odhalí osvěžující kyselé tóny žlutého ovoce, jako např. banánu a ananasu.

Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko (21%), kakaové boby Java, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilka. Obsah kakaové sušiny nejméně 32,6 %. Průměrné výživové hodnoty / 100g : energetická hodnota 2345 KJ/ 561 kcal, bílkoviny 6,6 g - sacharidy 52,5g - z toho cukry 51,5g - tuky 35,4g z toho nasycené mastné kyseliny 21,3 g - vláknina 2,0 g - sůl     0,19 g. Trvanlivost min. 12 měsíců od dodání.



Zpět do obchodu